Groeps vervoer voor 5 tot 8 pers.050-6666666         

Als u in Groningen met een groepje mensen op stap wilt, dan bent u bij Easy Taxi Groningen aan het juiste adres. Bij ons kunt u een taxibusje voor 5 tot 8 personen bestellen. Voor grotere groepen personen is het aan te raden om tijdig te reserveren. Al onze chauffeurs zitten al ruim 25 jaar in het vak en brengen u met veel liefde naar de gewenste bestemming. Bij ons staan de wensen van de klant altijd voorop. De chauffeurs zijn altijd vriendelijk en flexibel en houden rekening met iedereen. Zo zorgen zij dat het voor iedereen een plezierige rit wordt.  

Op elk tijdstip bereikbaar

Ongeacht op welk tijdstip u een taxibusje nodig heeft, wij zijn altijd bereikbaar. Er zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week een aantal van onze chauffeurs aan het werk. Wanneer u opbelt, dan arriveren wij meestal binnen 10 – 15 minuten. Weet u van tevoren al wanneer u een taxibusje nodig zult hebben, geef dan uw bestelling vast door. Zo bent u er zeker van dat onze chauffeur op het juiste tijdstip aanwezig is en u niet hoeft te wachten.  

Taxi service naar elke plaats in Nederland en Europa

Wilt u met een groepje op reis naar een andere plaats in Nederland of in Europa? Met een taxibusje van Easy Taxi Groningen wordt de reis zo leuk en zo makkelijk als het maar kan. U stapt gewoon met alle bagage in en wordt door onze ervaren chauffeur tot aan de plaats van bestemming gebracht. Ook voor lange ritten gelden bij ons vaste tarieven en alle auto’s zijn voorzien van een pin-apparaat. Wij kunnen u ook ophalen vanaf iedere plaats in Nederland en Europa.

Alles is mogelijk

Ook wanneer u speciale wensen heeft voor uw reis of uitstapje, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op, dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen ervoor dat we de rit voor iedereen tot een succes maken.  

Taxibusje bestellen

Heeft u direct een taxibusje voor 5 tot 8 personen nodig, bel ons dan op 050-6666666. Heeft u meerdere busjes tegelijk nodig, dan is het handig om de reis van tevoren te plannen. U kunt uw bestelling dan doorgeven via het contactformulier op deze website. Heeft u vragen of speciale wensen? Stuur ons dan een e-mail, wij zullen binnen 24 uur reageren.