Personen vervoer                          050-6666666

Voor iedereen die in Groningen of omgeving een taxi wil bestellen, staan de chauffeurs van Easy Taxi Groningen klaar. Wij zijn allemaal enthousiaste taxichauffeurs met meer dan 25 jaar ervaring en liefde voor ons vak. De klant is bij ons koning! Wilt u iets van de stad zien, of weet u niet zeker waar u moet zijn? De chauffeurs van Easy Taxi Groningen geven u graag tips en houden rekening met alle wensen. Als u bij ons instapt ben u altijd verzekerd van een leuke rit en een gezellig praatje.

Altijd beschikbaar

Het maakt niet uit op welk tijdstip u een taxi nodig heeft. Bij Easy Taxi Groningen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Als u ons belt, dan zijn we normaal gesproken binnen 10 – 15 minuten op locatie. U kunt uw bestelling al van tevoren telefonisch doorgeven, dan weet u zeker dat u niet hoeft te wachten.

Taxiservice door heel Nederland en Europa

Wilt u met de taxi naar een andere plaats in Nederland of zelfs naar een ander Europees land? Ook dat is bij ons geen probleem. Onze geroutineerde chauffeurs brengen u overal in Europa, waar u maar naartoe wilt. U wordt thuis opgehaald en veilig en makkelijk naar uw bestemming gebracht, zonder overstappen of gesjouw met uw bagage. Ook hiervoor rekenen wij vaste tarieven en u kunt bovendien pinnen in de taxi.

We kunnen u daarnaast ook naar verschillende vliegvelden brengen vanaf Groningen. Uiteraard kunnen we ook het vervoer naar Groningen Airport Eelde regelen. We kunnen u ook naar de overige vliegvelden in Nederland en Europa brengen, zoals naar Maastricht, Eindhoven, Rotterdam, Brussel, Bremen, Düsseldorf etc. Ook halen wij u graag op vanaf diverse vliegvelden. Lees hier meer informatie over onze Airportservice. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze tarieven. Ook verzorgen wij vervoer van en naar de Eemshaven.

Flexibel en behulpzaam

Heeft u speciale wensen of ideeën, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u, hoe wij uw wensen mogelijk kunnen maken. Onze chauffeurs stellen altijd de wensen van de klant voorop en bezorgen u graag een plezierige rit.

Taxi bestellen

Als u direct een taxi nodig heeft, dan kunt u ons het beste bellen op 050-6666666. Wilt u liever de reis van tevoren plannen, dan kunt u dit ook doorgeven via het contactformulier op deze website. Als u nog vragen hebt over onze taxiservice kunt u ons een e-mail sturen. We zullen binnen 24 uur reageren.