Airport service                                050-666666  

Bent u op zoek naar een taxi die u naar het vliegveld kan brengen? Dan bent u bij Easy Taxi Groningen aan het juiste adres. Al onze chauffeurs zitten al ruim 25 jaar in het vak en brengen u met veel liefde en op veilige wijze naar jullie bestemming. Bij ons staan de wensen van de klant altijd voorop. De chauffeurs zijn altijd vriendelijk en flexibel ingesteld en houden rekening met iedereen die meerijdt. Zo zorgen zij dat het voor iedereen een plezierige en fijne rit wordt. We brengen u graag van en naar verschillende vliegvelden.

Airport service van Easy Taxi Groningen

De chauffeurs van Easy Taxi Groningen staan voor u klaar om u naar het vliegveld te brengen. We kunnen u naar verschillende vliegvelden in Europa brengen. Voor slechts €250,- brengen we u naar Schiphol in een personenauto, we bieden ook de mogelijkheid aan om u met een groep in een busje te laten vervoeren voor €300,-. Uiteraard kunnen we ook het vervoer naar Groningen Airport Eelde regelen, vanaf €40,- brengen we u erheen in een personenauto. Een busje naar Groningen Airport Eelde vanaf €50,-.

We kunnen u ook naar de overige vliegvelden in Europa brengen, zoals naar Maastricht, Eindhoven, Rotterdam, Brussel, Bremen, Düsseldorf etc. Neem contact met ons op voor meer informatie over de tarieven voor deze vliegvelden. Ook kunnen wij u ophalen vanaf deze vliegvelden.  

Onze service

U kunt ons op elk moment van de dag bereiken, zo hoeft u nooit bang te zijn dat u uw vliegtuig gaat missen. We kunnen u te allen tijde van en naar Groningen vervoeren. In totaal hebben wij 8 chauffeurs beschikbaar, er is dus altijd wel iemand die u van dienst kan zijn. Wij doen er alles aan om u comfortabel te vervoeren, laat speciale wensen dan ook aan ons weten en dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Airport service bestellen

Om zo snel mogelijk gebruik te maken van onze service kunt u ons het best bereiken via het nummer 050-6666666. Wilt u uw reis van tevoren plannen? Maak dan gebruik van ons contactformulier op deze website. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u hier graag wat meer informatie over? Dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij zullen binnen 24 uur reageren.